Vårt Oppdrag:

Vi leverer kvalitet til maritim- og landbasert industri

MarLog AS leverer bl.a. følgende produkter til nasjonale og internasjonale kunder. Oppdriftsbøyer, Yokohama fendere og anti-skli, samt tilhørende produkter.Vi leverer også innkjøps- og logistikktjenester til offshore & maritim industri.

Full Style Dokument

Alltid tilgjengelige! 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Våre produkter og tjenester

MarLog tilbyr en rekke produkter tilpasset tøff bruk i ekstreme miljøer, både på hav og land. Sikkerhet, kvalitet og fremstående ingeniørkunst er alle nøkkelord for våre leverandører. Selv om vår historie er knyttet til offshore- og subsea industri, vil også produktene våre ha stor nytte i landbaserte industrier, så vel som fiskeri/oppdrett og shipping. Siden 1997 har vi også tilbudt skipsagent- og logsitikktjenester til maritim industri.

Oppdriftsprodukter

Våre bøyer er bygget til de øverste standarder, og brukes i de hardeste forhold.

Yokohama Fendere

Vi tilbyr ekte Yokohama fendere med høy kvalitet, som er bygget for å vare.

Lopolight

LED-lanterner med topp kvalitet for alle fartøy i alle farvann.

Pipe Stacking Units

For lagring av stigerør m/oppdriftselementer tilbyr vi enheter som øker sikkerheten om bord og gjør transport lettere.

Positioneering

Posisjonsdata med høy nøyaktighet kan være avgjørende for navigasjon, undervannsoperasjoner og arbeid på land.

REAL Anti-Skli-produkter

Våre løsninger sikrer at alle kan bevege seg trygt på alle overflater uansett forhold.

Oppdriftsreparasjon

Vi har erfaring med reparasjon av overflate- og undervannsbøyer. Vi tilbyr utbedring på alle de ulike bøyetypene vi leverer. Før vi går i gang med prosjektet, vil vi inspisere bøyene for å etablere hvor stor skaden er, og hvorvidt det vil være økonomisk forsvarlig for eieren å reparere, eller man bør anbefale kjøp av ny.

Whatever you need – 

Consider it Done!

Whatever you need

Consider it Done

Nyheter og oppdateringer

40 år på Dusavik Base

40 år på Dusavik Base

Det er få som har jobbet lenger på Dusavik Base enn Skipper/CEO hos MarLog AS, Magne Grønnestad. Siden 1980 har han jobbet i forskjellige bedrifter på basen, og blitt kjent som en sosial, svært utadgående skikkelse som heller ikke er redd for å si hva han mener. Etter...

Lopolight – velkommen ombord!

Lopolight – velkommen ombord!

Vi er stolte av å presentere vårt siste tilskudd til produktsortimentet. Sammen med Lopolight ApS vil MarLog nå tilby kanskje verdens beste lanterner til det norske markedet. Vår nye samarbeidspartner er dansk, plassert i Humlebæk, utenfor København. I dag er...

Hvordan sikre din arbeidsplass?

Hvordan sikre din arbeidsplass?

I følge Norsk Industri, har det i 2019 vært 5561 sykefraværsdager relatert til arbeids-ulykker blant deres medlemsbedrifter i 2019. Dette er ulykker av varierende alvorlighetsgrad, men man regner med at ca. en tredjedel av alle ulykkene er tilknyttet fall, snubling...

Andre ekspertområder

Marinelogistikk-tjenester

Siden 1997 har vi tilbudt marinelogistikk- og skipsagenttjenester til fartøy og rigger som opererer på norsk sektor.

Les mer

Marine- og undervannsutstyr

MarLog tilbyr en rekke forskjellig utstyr til marine- og undervannsoperasjoner for salg og utleie. We tilbyr også et utvalg av brukt utstyr for salg.

Les mer

Havneanløp

Vi er eksperter på lokale forhold og -industri, og er din naturlige partner ved behov for assistanse med planlegging av ditt neste havneanløp.

Les mer