fbpx

Utviklet for sikre dine ansatte

REAL Sklisikrings-produkter

Firmainformasjon

Alltid tilgjengelige! 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Våre Anti-skli produkter

Perfekt for sklisikring av båter, skip, plattformer eller andre plasser med våte, oljete, isete og ellers glatte overflater. Klikk deg inn på kategoriene for å lese mer om de forskjellige produktene innen sklisikring vi tilbyr

Sklisikre profiler for trinn

Unngå ulykker i trapper med sklisikker løsning.

Sklisikre plater for gangvei

Kan monteres på alle overflater. Sterk og sikker!

Markører for rømningsvei

Et alternativ til å male rømningsveier.

Sklisikring for leidertrinn

Forhinndre skliulykker. Tåler vann, olje og andre glatte stoffer.

Sklisikker armert glassfiber-rist

Sklisikker, sterk og lett overflate. Glassfiber-rister fra REAL.

Sklisikre trappetrinn

Vi leverer trappetrinn produsert i glassfiber og stål.

Kabelbro og rampe

For beskyttelse av kabler, slanger og personell.

Beskyttelse mot slag og støt

Beskyttelse for hjørner, kanter, overflater, rør, m.m..

Matter for sikkerhet

Sikkerhetsmatter er tilgjengelige med både tekst og bildeskrift.

Anti-skli for krevende miljøer som meieri, slakteri, bryggeri, fiskeri, havbruk og annen industri

Jobber du i et krevende miljø med mange glatte overflater og høye krav til sikkerhet, holdbarhet og brukervennlighet? Da er våre GRP profiler og gitterrister perfekte for deg.

Unngå fallulykker med sklisikring!

Man regner med at omtrent en tredjedel av alle arbeidsrelaterte ulykker er knyttet til fall, snubling eller skliing. En betydelig andel av disse kunne antakeligvis være unngått med korrekt sklisikring av arbeidsstedet. I miljøer med høy fuktighet, fett eller andre væsker har man behov for sikkerhetstiltak med høy holdbarhet, ingen korrosjon og i mange tilfeller lett vekt for enkel rengjøring.

I samarbeid med vår danske partner REAL Safety tilbyr vi et utvalg av produkter som er særlig godt egnet for å sikre arbeidsplasser i industrien.

Brannsikre, korrosjonsfrie – og med svært lang holdbarhet!

Våre produkter er primært produsert i armert glassfiber. Dette dreier seg om ulike profiler og rister. Disse brukes i trapper, stiger, ganger, ramper. Våre GRP-rister er også særlig godt egnet til å erstatte rister i stål eller andre materialer. Alle våre produkter er 100% korrosjonsfrie, og har svært lang holdbarhet. 

 Enhetene er innkapslet i film, hvor den sklisikre strukturen er bygget opp av aluminiumoksid. Dette betyr at produktene er brannsikre, og vil ikke påvirkes av materialer som olje, fett, vann, is eller støv.

Leveres i et utvalg farger og med tekst

De ulike enhetene kan leveres i et utvalg farger og med tekst (f.eks. BRUK REKKVERK) eller logoer. For innendørs bruk tilbyr vi også selvlysende farger som kan gi en økt sikkerhet ved lite lys eller evakuering. Materialene tåler høytrykksvask opp til 120 bar. Våre GRP rister har langt lavere vekt enn vanlige rister i stål, og er derfor enkle å flytte for rengjøring. Flere av våre kunder plasserer de mindre enhetene i dampvasker for rengjøring.

Markører for sikker rømningsvei:

For ytterligere sikkerhet tilbyr vi også markører for sikker rømningsvei. Disse er utviklet i samarbeid med et stort dansk boreselskap, og eliminerer behovet for å jevnlig male nye markører. De kan ellers også leveres med sklisikre egenskaper, er enkle å montere og har svært lang holdbarhet.

Uansett hvilket behov – vi kan bistå!

Alle produktene er testet i.h.h.t. til de tøffeste standarder med svært gode resultater. Vi dekker svært mange ulike bruksområder, og har en fleksibel produksjon. Dette betyr at uansett hva behovet deres er, kan vi bistå. Det kan være fordelsaktig med en befaring på arbeidsplassen for å kunne gi korrekt rådgivning og pristilbud.

Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deres behov.

Produktkategorier

Klikk deg inn på produktkategoriene for å lese mer om de forskjellige produktene vi tilbyr

Oppdriftsprodukter

Våre bøyer er bygget til de øverste standarder, og brukes i de hardeste forhold.

Yokohama Fendere

Vi tilbyr ekte Yokohama fendere med høy kvalitet, som er bygget for å vare.

Lopolight

LED-lanterner med topp kvalitet for alle fartøy i alle farvann.

MudMats

Mattene kan brukes som undervannstøtte, landings-/posisjoneringsenhet eller til beskyttelse av havbunn/rørledning/kabel.

Gitterrister av armert glassfiber

Rister i glassfiber er like sterke som vanlige stålrister, og er nå også tilgjengelige med en effektiv anti-skli-overflate.

REAL Anti-Skli-produkter

Våre løsninger sikrer at alle kan bevege seg trygt på alle overflater uansett forhold.

Oppdriftsreparasjon

Vi har erfaring med reparasjon av overflate- og undervannsbøyer. Vi tilbyr utbedring på alle de ulike bøyetypene vi leverer. Før vi går i gang med prosjektet, vil vi inspisere bøyene for å etablere hvor stor skaden er, og hvorvidt det vil være økonomisk forsvarlig for eieren å reparere, eller man bør anbefale kjøp av ny.

Kontakt oss gjerne med alle spørsmål på:
mail@marlog.no