Vi er offisiell distributør av

Lopolight

Full Style Dokument

Alltid tilgjengelige! 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

De beste LED navigasjonslys

Vi er svært stolte av å representere Lopolight i det norske markedet. Som verdens ledende produsent av LED-lanterner med produkter passende for små båter, seilbåter, motorbåter, yachter, fiskebåter, arbeidsbåter, skip, marine, i tillegg til markedsledende kontrollsystem for nav-lys, er vi trygge på at vi kan tilby en løsning med høy kvalitet, godt design og lang holdbarhet for alle behov. En LED-lanterne skal være en god investering.

Lopolight ble etablert i Danmark i 2001, og har sine røtter til seiling non-stop rundt jordkloden. Behovet for lanterner som bruker lite strøm med svært høy holdbarhet og tøffhet, og faktumet at det ikke fantes slike alternativer i markedet, tvang Peter Hancke til å utvikle hans egen. Senere ble også Jan Møller, en seiler som har seilt alene non-stop rundt jordkloden, selskapet som nå er verdensledende og har produsert over 170 000 LED-lanterner for alle typer fartøy, fra små seilbåter til fregatter.

Selskapet jobber konstant for å utvikle og produsere de beste produktene med følgende kriterier:

– Lite strømforbruk
– Høy vibrasjonssikkerhet da alle komponenter er satt i epoxy
– Liten størrelse
– Høy-kvalitets aluminium hus som gjør lanternen svært robust
– Bedre HMS for mannskapet ombord, da det er ingen behov for bytte av lyspærer

Alle våre lanterner er bygget på ideen om at LED er den beste teknologien for bruk i maritime omgivelser. Med LED-lys er det ikke behov for jevnlig vedlikehold av lyskilden, i tillegg til at dette gjør at vi kan lage lanterner liten i fysisk størrelse. På grunn av aluminiumshuset og innstøpning i epoxy, vi er trygge på at vi har den mest robuste lanternen på markedet. Designet vårt er også fleksibelt, som gjør det mulig for oss å tilby et bredt utvalg av lanterner med samme design, eller lage et tilpasset lys for din behov.

Alle våre lys er testet og sertifisert mot de tøffeste standarder, og har rattmerking, kan produseres godkjent for is, samt en rekke andre sertifikater.

Vi tilbyr også typegodkjent system for kontroll av våre navigasjonslys.  Systemet er skallerbart fra 3 til 28 lanterner, med et kontrollpanel som oppfyller IP67 og mulighet for integrasjon mot brosystemer, samt både individuelle og modusbrytere. Dette gjør systemet til det perfekte alternativet for ditt skip.

For større prosjekter kan vi tilby støtte når dere designer lysplanen til skip. Vi ønsker da å få tilsendt GA, som selvfølgelig vil behandles konfedensielt, og fra dette kan vi utarbeide en tilpasset lysplan og tilbud.

0-40 fot

Våre minste lanterner

40-65 fot

Vårt største marked, passende for både fritids- og yrkesfartøy

20-50 meter

Lanterner tilpasset bruk året rundt på alle fartøy

Over 50 meter

Våre største lanterner, passer til alle fartøy i de tøffeste farvann

Nav Light Controller

For å enkelt kunne kontrollere og overvåke alle dine lanterner

Oppdriftsprodukter

Våre bøyer er bygget til de øverste standarder, og brukes i de hardeste forhold.

Yokohama Fendere

Vi tilbyr ekte Yokohama fendere med høy kvalitet, som er bygget for å vare.

Lopolight

LED-lanterner med topp kvalitet for alle fartøy i alle farvann.

Pipe Stacking Units

For lagring av stigerør m/oppdriftselementer tilbyr vi enheter som øker sikkerheten om bord og gjør transport lettere.

Positioneering

Posisjonsdata med høy nøyaktighet kan være avgjørende for navigasjon, undervannsoperasjoner og arbeid på land.

REAL Anti-Skli-produkter

Våre løsninger sikrer at alle kan bevege seg trygt på alle overflater uansett forhold.

Oppdriftsreparasjon

Vi har erfaring med reparasjon av overflate- og undervannsbøyer. Vi tilbyr utbedring på alle de ulike bøyetypene vi leverer. Før vi går i gang med prosjektet, vil vi inspisere bøyene for å etablere hvor stor skaden er, og hvorvidt det vil være økonomisk forsvarlig for eieren å reparere, eller man bør anbefale kjøp av ny.

Kontakt oss gjerne med alle spørsmål på:
mail@marlog.no