fbpx

For båter 20-50 meter

Lopolight LED-lanterner

Firmainformasjon

Alltid tilgjengelige! 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Små, tøffe med høy kvalitet

LED-lanterner i dette segmentet består av enkle samlinger av dioder som gir lys i en spesifikk vinkel.

Det presisjonsmaskinerte 6082 alumiuniumshuset med en hard-eloksert overflate gjør lyset svært røft og holdbart, og beskytter LED og elektronikk inne i lanternehuset. Den polerte PMMA-linsen leverer et klart lys med fargetoner godt innenfor standarder for maritime bruk.

Alt innhold i lanterner er fullstendig satt med epoxy, som gjør at alt vanntett og vibrasjonssikkert. Hver enkel lanterne testet i minium 16 timer, med en totalt testperiode på 24 timer.

Produsert in-house

Lanterne blir produsert på lokasjon i Danmark for å møte og overgå standarder som EN14744 og UL1104, i tillegg til kvalitetsystemer som er under overvåkning av DNV GL.

Lopolight-produkter er dekket av en 5 års begrenset garanti. Denne garantien dekker direkte bytte av produkt som ikke fungerer, og gis under antakelsen at lyset har vært brukt innenfor dets spesifikasjon.

Produktkategorier

Klikk deg inn på produktkategoriene for å lese mer om de forskjellige produktene vi tilbyr

Oppdriftsprodukter

Våre bøyer er bygget til de øverste standarder, og brukes i de hardeste forhold.

Yokohama Fendere

Vi tilbyr ekte Yokohama fendere med høy kvalitet, som er bygget for å vare.

Lopolight

LED-lanterner med topp kvalitet for alle fartøy i alle farvann.

MudMats

Mattene kan brukes som undervannstøtte, landings-/posisjoneringsenhet eller til beskyttelse av havbunn/rørledning/kabel.

Gitterrister av armert glassfiber

Rister i glassfiber er like sterke som vanlige stålrister, og er nå også tilgjengelige med en effektiv anti-skli-overflate.

REAL Anti-Skli-produkter

Våre løsninger sikrer at alle kan bevege seg trygt på alle overflater uansett forhold.

Oppdriftsreparasjon

Vi har erfaring med reparasjon av overflate- og undervannsbøyer. Vi tilbyr utbedring på alle de ulike bøyetypene vi leverer. Før vi går i gang med prosjektet, vil vi inspisere bøyene for å etablere hvor stor skaden er, og hvorvidt det vil være økonomisk forsvarlig for eieren å reparere, eller man bør anbefale kjøp av ny.

Kontakt oss gjerne med alle spørsmål på:
mail@marlog.no