fbpx

For båter – over 50 meter

Lopolight LED-lanterner

Firmainformasjon

Alltid tilgjengelige! 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Høy kvalitet gir god HMS

Våre største lanterner består av enkle rekker med LED som gir lys i en spesifikk vinkel.

Versjonen av lanternene med is-klasse har et 25W varme-element med temperatursensor som aktiveres når temperaturen går under 3 grader. Avising blir da deaktivert når temperaturene øker til 15 grader.

Den presisjonsmaskinerte lanternehuset i 6082 aluminium har en eloksert overflate som gjør lanternes røft og holdbart. Innholdet er fullstendig satt i epoxy, som gjør at alle LEDs og elektronikk innvendig er vanntett og vibrasjonssikkert.

Våre lanterner har en levetid på 100 000 timer, som i følge vår statistikk betyr ca 25 års drift på et gjennomsnittlig fartøy. I denne perioden er det ikke behov for bytte av lanterner, og minimal vedlikehold ellers. Dette betyr at man unngår risikofylte operasjoner for å eksempelvis bytte utgåtte lanterner.

Produsert in-house

Lysene er produsert på lokasjon i Danmark for å møte og overgå standarder som EN14744 og UL1104, med et kvalitetssystem overvåker av Lloyds Register Quality Assurance. Alle lys er testet i produksjon i minimum 16 timer med kontinuerlig drift, totalt testperiode 24 timer.

Våre produkter leveres ofte sammen Lopolight’s NLC-system som gjør muliggjør kontroll og overvåking av lanterne-systemet. 

Lopolight-produkter er dekket av en 5 års begrenset garanti. Denne garantien dekker direkte bytte av produkt som ikke fungerer, og gis under antakelsen at lyset har vært brukt innenfor dets spesifikasjon.

Produktkategorier

Klikk deg inn på produktkategoriene for å lese mer om de forskjellige produktene vi tilbyr

Oppdriftsprodukter

Våre bøyer er bygget til de øverste standarder, og brukes i de hardeste forhold.

Yokohama Fendere

Vi tilbyr ekte Yokohama fendere med høy kvalitet, som er bygget for å vare.

Lopolight

LED-lanterner med topp kvalitet for alle fartøy i alle farvann.

MudMats

Mattene kan brukes som undervannstøtte, landings-/posisjoneringsenhet eller til beskyttelse av havbunn/rørledning/kabel.

Gitterrister av armert glassfiber

Rister i glassfiber er like sterke som vanlige stålrister, og er nå også tilgjengelige med en effektiv anti-skli-overflate.

REAL Anti-Skli-produkter

Våre løsninger sikrer at alle kan bevege seg trygt på alle overflater uansett forhold.

Oppdriftsreparasjon

Vi har erfaring med reparasjon av overflate- og undervannsbøyer. Vi tilbyr utbedring på alle de ulike bøyetypene vi leverer. Før vi går i gang med prosjektet, vil vi inspisere bøyene for å etablere hvor stor skaden er, og hvorvidt det vil være økonomisk forsvarlig for eieren å reparere, eller man bør anbefale kjøp av ny.

Kontakt oss gjerne med alle spørsmål på:
mail@marlog.no