fbpx

Det eneste kontaktpunkt du trenger

Om MarLog AS

MarLog er til din disposisjon 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi skal være det eneste kontaktpunktet du trenger, og tilbyr utstyr og tjenester for offshore-operasjoner.

Firmainformasjon

Alltid tilgjengelige! 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Den beste service

MarLog AS jobber mot nasjonale og internasjonale kunder for å levere kvalitetsprodukter i segmentene oppdriftsbøyer, fendere og anti-skli, samt tilhørende produkter og utleie. Vi leverer også logistikktjenester til maritim industri.

Selskapet ble etablert i 1997, og opererer fra Dusavik Base, Stavanger. Våre dedikerte og erfarne ansatte vil til en hver tid tilby den beste service.

Medlem av:

Følg oss på sosiale medier:

Det eneste kontaktpunktet du trenger

MarLog er til din disposisjon 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi skal være det eneste kontaktpunktet du trenger, og tilbyr utstyr og tjenester for offshore-operasjoner.

 

HMS

Hos MarLog tar vi ansvar. Dette gjelder både kvalitet på tjenestene og produktene våre, sikkerheten og velferden til menneskene, så vel som miljøet vi lever i.

MarLog har bestemt seg for å lage et sikkert, friskt og stimulerende arbeidsmiljø. Vi utfører alle aktiviteter sikkert, uten risiko for skade på personer, miljø eller materialer.

Vi tror at det er mulig å unngå uhell ved å ta ordentlig ansvar, og konsekvent jobber for følgende:

  • Null skader på personer
  • Null arbeidsrelaterte sykdommer
  • Null skade på miljøet
  • Null materiell skade

Kvalitetsmål som reflekterer vår null-filosofi:

  • Null feil
  • Null kundeklager

Utover kvalitetsmålene, har vi et mål om å alltid være tilgjengelig og tilby den beste service,

Vi er dedikerte til å tilfredsstille våre kunder ved å være kundeorienterte (null problemer – bare utfordringer)

MarLog er avhengig av kundene sine, og vi strever derfor for å forstå kunders behov, både nå og i fremtiden. Vi ønsker også å møte kunders krav, og overgå kunders forventninger. Mennesker, på alle plan, er våre største ressurser; deres hele og fulle engasjement er vitalt for både våre kunder og oss.

Stadig forbedring av vår virksomhet er et permanent mål.

Andre ekspertområder

Marinelogistikk-tjenester

Siden 1997 har vi tilbudt marinelogistikk- og skipsagenttjenester til fartøy og rigger som opererer på norsk sektor.

Les mer

Marine- og undervannsutstyr

MarLog tilbyr en rekke forskjellig utstyr til marine- og undervannsoperasjoner for salg og utleie. We tilbyr også et utvalg av brukt utstyr for salg.

Les mer

Havneanløp

Vi er eksperter på lokale forhold og -industri, og er din naturlige partner ved behov for assistanse med planlegging av ditt neste havneanløp.

Les mer