fbpx

Utvikle våre samarbeid

Partnerskap

MarLog fokuserer kontinuerlig på å utvikle og bearbeide våre samarbeid. Vi er også åpne for nye kontakter på kort eller lang sikt.

Firmainformasjon

Alltid tilgjengelige! 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Samarbeid kan ta mange former og bli påbegynt på forskjellige måter. Vi forsøker alltid å vektlegge vår kompetanse, nettverk og markedsposisjon ved å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet.

Vi ønsker alle ny initiativer velkomne for å se på hvilket potensial vi kan ha for samarbeid og representasjon.

MarLog er stolte av samarbeidet med REAL Safety, som tilbyr et bredt sortiment av løsninger for sklisikring, med svært god kvalitet og enkel montering.

Utover dette har vi også et langt og godt samarbeid med PartnerPlast-gruppen. Sammen tilbyr vi smarte produkter og løsninger til seismikk, offshore/subsea, akvakultur og andre marine industrier. Vi benytter ledende kompetanse på rotasjon- og polyuretanstøping, så vel som utvikling av elektronikk.

Vår seneste partnerskap er inngått med Lopolight. Produsent av verdens kanskje aller beste navigasjonslys til både kommersiell- og fritdsbruk. Produktene har høy kvalitet med lang varighet.

 

Følg oss på sosiale medier:

Andre ekspertområder

Marinelogistikk-tjenester

Siden 1997 har vi tilbudt marinelogistikk- og skipsagenttjenester til fartøy og rigger som opererer på norsk sektor.

Les mer

Marine- og undervannsutstyr

MarLog tilbyr en rekke forskjellig utstyr til marine- og undervannsoperasjoner for salg og utleie. We tilbyr også et utvalg av brukt utstyr for salg.

Les mer

Havneanløp

Vi er eksperter på lokale forhold og -industri, og er din naturlige partner ved behov for assistanse med planlegging av ditt neste havneanløp.

Les mer