Holdbare sklisikre produkter

Beskyttelse for slag og støt

Full Style Dokument

Alltid tilgjengelige! 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Vi tilbyr støtfanger for sikring av personell

Våre støtfangere sikrer effektiv beskyttelse av kropp og utstyr, da disse løsningene har høy synlighet og er i et mykt materiale som absorberer alle typer støt.

Våre støtfangere er perfekte for sikring av hjørner og kanter, og det finnes mange gode grunner for å sikre disse. I alle tilfeller vil det gjøre vondt å slå seg mot en hard og skarp kant, men i verste tilfelle kan dette gjøre betydelig skade.

Derfor anbefaler vi å bruke sikring mot slike uhell på alle steder for man finner skarpe og harde kanter. Vi tilbyr et sortiment av støtfanger-løsninger. Blant annet tilby vi svært synlige løsninger som gjør en oppmerksom på faren. Det er også mulig å få disse i mindre synlige farger.

Vi tilbyr løsningene til både private og næringsdrivende. Bedrifter som har varehus og lager vil ofte ha stor nytte av våre støtfangere, da det tradisjonelt finnes mange skarpe og harde kanter på disse stedene.

Først og fremst er det ikke behagelig å oppleve, eller være vitne til, en ulykke. Spesielt om denne kunne vært unngått. Fra en arbeidsgivers perspektiv er det heller ikke ønskelig at arbeidstakerne er eksponert for skader, da dette vil gjøre daglig drift mer utfordrende. Utover dette kan det også bidra til å skade bedriftens rykte.

Viser alle 4 resultater

Oppdriftsprodukter

Våre bøyer er bygget til de øverste standarder, og brukes i de hardeste forhold.

Yokohama Fendere

Vi tilbyr ekte Yokohama fendere med høy kvalitet, som er bygget for å vare.

Lopolight

LED-lanterner med topp kvalitet for alle fartøy i alle farvann.

Pipe Stacking Units

For lagring av stigerør m/oppdriftselementer tilbyr vi enheter som øker sikkerheten om bord og gjør transport lettere.

Positioneering

Posisjonsdata med høy nøyaktighet kan være avgjørende for navigasjon, undervannsoperasjoner og arbeid på land.

REAL Anti-Skli-produkter

Våre løsninger sikrer at alle kan bevege seg trygt på alle overflater uansett forhold.

Oppdriftsreparasjon

Vi har erfaring med reparasjon av overflate- og undervannsbøyer. Vi tilbyr utbedring på alle de ulike bøyetypene vi leverer. Før vi går i gang med prosjektet, vil vi inspisere bøyene for å etablere hvor stor skaden er, og hvorvidt det vil være økonomisk forsvarlig for eieren å reparere, eller man bør anbefale kjøp av ny.

Kontakt oss gjerne med alle spørsmål på:
mail@marlog.no